Main content

Plump Right Back Primer + Serum

Hydraterende primer serum formule
VEGAN
Plump Right Back Primer + Serum

Plump Right Back Primer + Serum

PDP Product description section


Details

De formule van dit primer serum maakt de huid onmiddellijk glad zodat de make-up gelijkmatig kan worden aangebracht. De huid voelt verkwikt en voller aan en krijgt de nodige hydratatieboost. Dit superkrachtige primer serum met 5 superkrachtige elektrolyten laat de huid voller lijken en gehydrateerd aanvoelen en zorgt ervoor dat je make-up de hele dag lang perfect blijft zitten.
text
How To: Rock the electrolyte infused routine

How To: Rock the electrolyte infused routine

  1. Gebruik de siliconen applicator van de Plump Right Back om een hoeveelheid primer ter grootte van een muntje aan te brengen op de gereinigde gezichtshuid.
  2. Breng de primer met vollermakend effect al deppend aan op de huid
  3. Gebruik de spray om je huid te hydrateren, te verfrissen en om je make-up te fixeren
Zet je huid extra kracht bij met elektrolyten en vitaminen! Gebruik de siliconen applicator van de Plump Right Back om een hoeveelheid primer ter grootte van een muntje aan te brengen op de gereinigde gezichtshuid.
De Plump Right Back Primer + Serum formule voelt licht aan op de huid en trekt snel in. Het is de perfecte basis voor je make-up. Onze super krachtige formule met 5 super krachtige elektrolyten + vitaminen werkt bijzonder vochtinbrengend in, voor een optimaal gehydrateerde, gezonde en stralende huid.
Gebruik de siliconen applicator van de Plump Right Back om een hoeveelheid primer ter grootte van een muntje aan te brengen op de gereinigde gezichtshuid.
Breng de primer met vollermakend effect al deppend aan op de huid
Gebruik de spray om je huid te hydrateren, te verfrissen en om je make-up te fixeren
Orientation message
For the best experience, please turn your device