Main content

THE MARSHMELLOW SMOOTHING PRIMER

10-in-1 Gladmakende superprimer
VEGAN
THE MARSHMELLOW SMOOTHING PRIMER

THE MARSHMELLOW SMOOTHING PRIMER

PDP Product description section

Details

En dat allemaal dankzij het marshmellow-effect! Deze 10-in-1 gladmakende superprimer is geïnfuseerd met het gladmakende extract van heemstwortel en biedt 10 buitengewone voordelen waardoor je make-up langer blijft zitten.

De primer droogt volledig transparant op dankzij de zachte, opgeklopte textuur, ideaal voor alle huidskleuren.


10 voordelen waardoor je make-up langer blijft zitten

Deze primer maakt de huid glad en zacht, zorgt ervoor dat je make-up tot wel 16u blijft zitten, hydrateert, verzacht, zorgt voor een egale tint, beperkt oneffenheden, vervaagt lijntjes, zorgt voor zachte, strakke finish EN laat je make-up de hele dag stralen.

100 % vegan-formule - vrij van siliconen. En dat allemaal dankzij het marshmellow-effect! 100 % is het ermee eens dat de primer voor een gladde make-upbasis zorgt die het aanbrengen vergemakkelijkt 99 % is het ermee eens dat hun huid er na 4 dagen zachter uitziet 98 % is het ermee eens dat hun huid er na 4 dagen gladder uitziet 99% is over de hele lijn tevreden! Pro tip: Gebruik de Marsh-mellow Blending Sponge om je producten aan te brengen en te blenden, voor een ultragladde en extreem zachte teint.

How To Apply: The Marsh mellow primer in 2 steps

How To Apply: The Marsh mellow primer in 2 steps

  1. Verdeel met de Marshmellow-spons een kleine hoeveelheid foundation over je gezicht
  2. Gebruik de Marshmellow-spons om de primer aan te brengen en te laten versmelten met de huid. Resultaat: een uitermate zachte en egale teint.

Breng een hoeveelheid primer ter grootte van een muntje aan op het gereinigde gezicht voordat je de foundation aanbrengt.


Pro tip: Gebruik de Marshmellow Blender sponge om de primer aan te brengen en te laten versmelten met de huid, en zorg zo voor een extreem gladde make-up basis.

Orientation message
For the best experience, please turn your device