Main content

Epic Smoke Liner

Alles-in-1 Smokey Eyeliner Stick
VEGAN
Epic Smoke Liner

Epic Smoke LinerDetails

Op zoek naar een alles-in-één make-uptool om je ogen te omlijnen, oogschaduw aan te brengen en te vervagen? Met onze smokey liner stick zit je meteen goed. Perfectioneer je ‘smokey eyes’ look in een handomdraai met deze make-uptool: een alles-in-1 eyeliner en oogschaduwkwastje voor een mooi vervaagde kleur en dat perfecte lijntje. Wil je net dat ietsje meer?! Omlijn, lift en vervaag met onze liner stick, voorzien van twee uiteinden en verkrijgbaar in 12 opvallende en verrassende kleuren.


Full ingredient list

text

How To: Line, blend, and lift using double-ended smoky liner stick

  1. Omlijn je ogen en zet ze extra in de kijker met de smokey kleuren en een vervaagd effect
  2. Til je ooglook naar een ongekend niveau dankzij dit handige oogschaduwkwastje
  3. Verkrijgbaar in 12 gewaagde kleuren. Vegan-formule!
Stap 1: Maak jouw keuze uit de 12 oogschaduwkleuren en breng aan met het kwastje met schuine punt. Vervaag de kleur voor een smokey eyes-effect. Vervaag verder naar je wenkbrauw toe voor een dramatischer effect. Stap 2: Ga voor kleur en vervaag zoals jij het wilt: met dit oogschaduwkwastje krijg je het zo voor elkaar.
Je nieuwe must-have tool voor een sensuele blik, in een handig meeneembaar formaat: perfect om de kleurintensiteit van je oogschaduw op te bouwen en/of te vervagen voor die zwoele smokey look de hele dag en nacht. De ongecompliceerde manier om je ogen te omlijnen en je oogschaduwkleur te vervagen: ideaal voor zowel beginners als pro’s én met een kleur voor iedere gelegenheid! Geef je look net dat ietsje meer.
Omlijn je ogen en zet ze extra in de kijker met de smokey kleuren en een vervaagd effect
Til je ooglook naar een ongekend niveau dankzij dit handige oogschaduwkwastje
Verkrijgbaar in 12 gewaagde kleuren. Vegan-formule!
Orientation message
For the best experience, please turn your device