Main content

Thick It. Stick It! Brow Mascara

Ultra-Buildable Thickening Brow Mascara
TRY-IT ON! VEGAN
Thick It. Stick It! Brow Mascara

Thick It. Stick It! Brow Mascara

PDP Product description section

Details

Nieuwe vegan wenkbrauwmascara in 8 opvallende kleuren om je wenkbrauwen in te kleuren en extra vorm, dikte en definitie te geven met een natuurlijke finish die 16 uur lang houdt. Deze ultra-opbouwbare formule, voorzien van borsteltje met gekleurde vezelhaartjes van plantaardige oorsprong, tilt jouw wenkbrauwlook naar het volgende niveau: laagje na laagje worden je wenkbrauwen alsmaar dikker om die mooie volle wenkbrauwen te creëren! Met deze knoeivrije, gebruiksvriendelijke, nauwkeurig aan te brengen wenkbrauwmascara beschik jij over het totaalpakket om in een mum van tijd die mooi gestylde en vollere wenkbrauwlook te creëren. Geef je wenkbrauwlook de nodige boost zonder gedoe: de formule van deze mascara geeft niet af, schilfert niet, vlekt niet en is beschikbaar in een hele reeks kleuren met natuurlijke finish!

How to

New vegan brow mascara in 8 high-impact shades to tint, tame, and thicken all brow types with a natural finish that lasts 16 hours. Ultra-buildable, tinted plant-origin fibers take brows to the next level with each layer. Upgrade your brows from thick to thicker to thickest!

VEGAN FORMULA

How To: Get the thickest brows

How To: Get the thickest brows

  1. Personaliseer je look met het taps toelopende borsteltje om de kleur makkelijk op te bouwen en de gewenste volheid te creëren.
  2. 1 laagje = Volle wenkbrauwen 2 laagjes = Vollere wenkbrauwen 3 laagjes = Wenkbrauwen op hun volst
  3. Voor extra volle wenkbrauwen, kam je jouw wenkbrauwen eerst naar binnen toe, tegen de richting van de haargroei in, en vervolgens naar buiten toe, in de richting van de haargroei mee.
Kam de wenkbrauwen naar boven toe en in de richting van de haargroei mee om ze extra vorm en definitie te geven. Personaliseer je look met het taps toelopende borsteltje om de kleur makkelijk op te bouwen en de gewenste volheid te creëren. Breng extra laagjes aan om je wenkbrauwen van vol naar voller en tot op hun volst te krijgen! Voor extra volle wenkbrauwen, kam je jouw wenkbrauwen eerst naar binnen toe, tegen de richting van de haargroei in, en vervolgens naar buiten toe, in de richting van de haargroei mee.
Met deze knoeivrije, gebruiksvriendelijke, nauwkeurig aan te brengen wenkbrauwmascara beschik jij over het totaalpakket om in een mum van tijd die mooi gestylde en vollere wenkbrauwlook te creëren. Geef je wenkbrauwlook de nodige boost zonder gedoe: de formule van deze mascara geeft niet af, schilfert niet, vlekt niet en is beschikbaar in een hele reeks kleuren met natuurlijke finish!
Personaliseer je look met het taps toelopende borsteltje om de kleur makkelijk op te bouwen en de gewenste volheid te creeren.
1 laagje = Vollle wenkbrauwen 2 laagjes = Vollere wenkbrauwen 3 laagjes = Wenkbrauwen op hun volst
Voor extra volle wenkbrauwen, kam je jouw wenkbrauwen eerst naar binnen toe, tegen de richting van de haargroei in, en vervolgens naar buiten toe, in de richting van de haargroei mee.
Orientation message
For the best experience, please turn your device